STAN BUSH – In This Life

STAN BUSH – In This Life

"In This Life" er det tiende studioalbumet til den melodiske hard rockeren Stan Bush. Denne mannen har bygd seg opp et godt rykte og fanbase innen USAs mykere del av den melodiske hardrocken. Mange av låtene hans har dukket opp i soundtracks. Stan Bush spiller en typisk musikkstil som til tider stimulerer nostalgi og patriotnerven hos mange av oss. Noe som passer svært bra til amerikanske kommersielle filmsatsinger.

Dessverre er hele dette albumet veldig klisjépreget. Jeg vil si rett og slett kjedelig. Det er en gjennomgående feel good stemning, men musikken glir fort inn i bakgrunnen og blir liggende der. Jeg skal ikke sitte her og bestemme om et album skal være verken tematisk eller logisk. Når første låt ut forteller verden at Stan Bush aldri skal falle for noen igjen, men allerede i andre låt "I got a thing for you" har han tydeligvis falt pladask for noen, så blir det litt for dumt. Dette er jo faktisk ikke en boybandplate med en gjeng naive tenåringer. Det finnes ingen temaer eller vinklinger på denne skiva som jeg ikke har hørt et utall ganger før. Nå handler denne plata stort sett om kjærlighet og som sagt ikke på noen original måte heller. Melodisk finnes det heller ikke mye nyskapende her. De fleste låtene grenser vel til plagiater. Jeg ser ingen grunn til å kjøpe "In This Life", men om min omtale ikke har skremt deg fra det, så er det fritt frem. Balladen "Southern Rain" er låta som redder denne plata fra lusne to poeng og total fiasko i mine ører.