PARLAMENTARISK SODOMI – Demo 2006

PARLAMENTARISK SODOMI – Demo 2006

  • Rating: Demo / 6

Et bandnavn som Parlamentarisk Sodomi og bilde av Stortinget på coveret, det gjorde sitt til at jeg var en smule skeptisk til denne demoen som dukket opp her om dagen. Jeg var fortsatt skeptisk da skiva ble ført inn i det aller helligste rommet på PC-en men jaggu fikk jeg ikke bakoversveis. For etter en kort intro med Jern Erna på gjestevokal tok Papirmøllen over med et skrik og så var det lille helvete i form av Parlamentarisk Sodomi i gang. Beinhard grindcore med en intensitet som mange andre band i samme sjanger ville ha misunt dem. 6 låter får vi servert fra denne karen som altså kaller seg for Papirmøllen aka Parlamentarisk Sodomi.

Vokalen er som seg hør og bør helt utydelig og umulig å forstå selv om du forsøker å følge tekstene. Den eneste tekstlinjen jeg klarer å forstå er Hæ Hæ Hæ! (hihi) Men vokalen er sinnsyk brutal og tøff som musikken.

Sjangermessig kan dette betraktes som politisk analfiksert grind.

Tempo til tusen, knalltøff vokal og rivende gitarsoloer samt meget bra grind gjør dette faktisk til ei skive jeg har hørt sinnsykt mye på den siste tiden. Litt synd at den er såpass kort for knappe 12 minutter på 6 låter er litt lite når skiva river såpass som det den gjør. Jeg vil ha mer politisk satire i form av Parlamentarisk Sodomi. Hører du det Papirmøllen og kom ut av skapet slik at vi får se hvem du er.