DYING FETUS – War of Attrition

DYING FETUS – War of Attrition

  • Rating: 4.5 / 6

Dying Fetus er et band som dessverre ikke har fått den oppmerksomheten de fortjener verken i Eternal Terror eller hos undertegnede tidligere. Men nå er bandet ute med nytt album kalt War of Attrition. Dette er bandets sjette album siden starten i 1991 og deres tredje på Relapse. Det er også det andre albumet etter at 75 % av det gamle Dying Fetus forlot bandet og dannet Misery Index. Og det var dagens lille skoletime med historie.

Det er et skikkelig godt og brutalt death metal album Dying Fetus har i War of Attrition og som death metal fan kan man ikke gjøre annet enn å bare sitte her og lytte (les: kose seg) til vidunderlige riff, overganger, temposkifter og god brutal growlvokal fra John Gallagher. Det er skikkelig old school death metal og egentlig har man hørt alt før, men så lenge det er bra gjennomført og har god lyd, da bryr det meg midt på planeten om det er gjort før. Jeg koser meg hver gang denne skiva får noen runder i CD spilleren. Skal ikke garantere at naboene har samme oppfatning som meg, meg det bryr meg enda mindre midt på planeten.

Ikke alt på denne skiva er fyrt opp med køl, det finnes en god del roligere partier der tyngde og groove er fine ingredienser. Også disse tyngre partiene er like kos å nyte.

Og så mye mer er det egentlig ikke å skrive hjem om i denne omgangen, i alle fall ikke om Dying Fetus og War of Attrition. Løp og kjøp og ….ehh nyt.