WELKIN – The Origin

WELKIN – The Origin

Belgiske Welkin kommer her med sin andre skive og har forlatt -core og spiller nå dømetall. Det er masse chugga chugga og egentlig er dette meget fengende og skittent på en bra måte men som helhet holder dette ikke mål. Vi snakker her om et album som er kraftig influert av 90-tallets dømetall, det er hverken veldig teknisk, veldig raskt eller veldig overraskende. Vokalen er så guttural som den skal være til slik musikk og produksjonen har gitt god plass til alle instrumentene, (vel mye til bassen) men det er noe som mangler. Det er ikke like sjarmerende å pakke opp en gave når du vet hva som er oppi esken, og det er den følelsen jeg sitter igjen med etter å ha hørt gjennom dette albumet x antall ganger; jeg vet hva som kommer! Dette bandet trenger desperat noen overaskende og orginale ideèr for å kunne skille seg ut av massen, for slik det er akkurat nå er dette et eksempel på flott bakgrunnsmusikk; behagelig å høre på, men det stjeler ikke oppmerksomheten din vekk fra det du holder på med.