THE BLACKOUT ARGUMENT – Munich Valor

THE BLACKOUT ARGUMENT – Munich Valor

Etter å ha hørt gjennom Munich Angst et par turer tidligere på dagen gledet jeg meg faktisk til å høre på denne for å sjekke utviklingen til bandet.
SKUFFA! Snakk om å grave sin egen grav og så fylle den med elefantdritt og så legge seg stille ned. Dette er så middels og trygt at det ikke fenger ett sekund. Borte er de fete riffene, svingningene mangler. Thrashen har måtte vike for -coren og kvalitet for salgbarhet. Cast A Blind Eye er en to minutter laaaang seig instrumental intro som sikkert skal gi meg store forhåpninger og forberede meg på hva som skal komme, men i stedet vil jeg bare skru av. I ettertid ser jeg at det hadde vært like greit, innholdet på denne atten minutter for lange disken er saftig som Kapteinskjeks og spennende som Norvegia.
Så platt, så forutsigbart, så resirkulert, så mye dårligere de har blitt på et år!