KOMMANDANT – Iron Hands On Scandinavia

KOMMANDANT – Iron Hands On Scandinavia

  • Rating: Demo / 6

Fra USA hilser Kommandant, av kvartett som har holdt på ett par år nå. Iron Hands On Scandinavia er deres første demo. Vi snakker om blackmetal med krig i sentrum her og de tre låtene bandet serverer er kjappe, brutale krigshymner som jeg så absolutt kan like.

Variasjon er det ikke mye av i musikken til Kommandant, men det tar de igjen på tempo og brutalitet. Dette er så uoriginalt som man kan få det, men likevel synes jeg denne demoen trøkker ganske bra. Vokalen ligger en plass mellom black- og deathvokal og passer musikken bra med sitt brutale og ganske overlegne vesen.

I det hele tatt så låter dette bra. Selv om man sitter litt med følelsen av å ha hørt dette før så låter det knall. Fans av litt eldre Marduk kan nok sette pris på dette. Selv kjenner jeg suget etter Panzer Division Marduk når jeg hører på dette. Mon tro hvorfor?

Uansett, Kommandant har kommet opp med et produkt jeg synes folk bør sjekke ut. Alle demoens tre spor ligger ute på bandets myspace side og jeg anbefaler dere som liker sin blackmetal brutal å stikke innom å sjekke ut dette.

Nei, alt i alt synes jeg dette er en fet demo med knall brutal blackmetal!!!

www.myspace.com/kommandantofficial