FLOGGING MOLLY – Swagger

FLOGGING MOLLY – Swagger

FLOGGING MOLLY ble startet av frontmannvokalist Dave King (tidligere i Fastway, med Motörhead's Fast Eddie Clark), I Los Angeles I 1997.

FLOGGING MOLLY kan lett klassifieres som Irsk Folke-Rock, et av flere band som har tatt opp arven etter THE POGUES, men av kanskje det bandet som ligger nærmest sistnevnte, og også det beste.

Mens band som DROPKICK MURPHYS blander tradisjonelle instrumenter og låter inn i sin Punk, blander FLOGGING MOLLY heller elektrisk gitar, bass osv inn i sin mer tradisjonelle musikk, med fele, trekkspill, banjo, mandolin, tinfløyte og alt som hører til.

"Swagger" er deres første skive på deres faste selskap, SideOneDummy, go kom ut i 2000.

Her er det godlåt på godlåt, og skiva er også veldig variert. Fra raske, energiske låter som "The Likes of You Again", "Salty Dog" og "Selfish Man" til tregere og mer sentimentale låter som "Life In a Tenement Square" og "These Exiled Years".

Med "Sentimental Johnny" utforsker de også områder utenfor Irland, og det sitter som støpt.

Er du fan av enten Irsk folkemusikk, Punk, eller rett og slett original og folkelig Rock som passer bra til en øl eller ti, så skal du nok ikke se bort ifra at FLOGGING MOLLY er bandet du burde sjekke ut. NÅ! GJØR DET NÅ!