MARDUK – Panzer Division Marduk

MARDUK – Panzer Division Marduk

  • Rating: 6 / 6

Panzer Division Marduk er ei skive mange har ytret sine meninger om. Den er hatet og den er blitt likt, jeg vil tro at de fleste liker den. Det er jo tross alt snakk om en av de meste extreme, intense og satanistiske krigsmaskiner noensinne utgitt på plate. Panzer Division Marduk er ganske enkelt Marduks egne lille "Reign in Blood".

Det tempoet og intensiteten som Marduk holder gjennom hele denne skiva, er så sinnsykt at man nesten ikke skulle tro at det går an.

En krigsmaskin uten likestykke er en av betegnelsene denne skiva har fått og den passer som hånd i vott. Og det er ikke de små samplerne som gjør det til en krigsmaskin. Det er riffene, låtene, vokalen, trommene, oppbygningen av låtene, samplerne, alt, ja alt er med på å gjøre dette til tidenes mest intense krigsmaskin på plast.

Ikke på noe tidspunkt i løpet av de 8 låtene er det noen fare for at denne skiva har et dødpunkt, det er full pinne fra start til mål. Alle låtene er likeledes mycket bra og er noe av beste Marduk noensinne har laget. Jeg faller allikevel litt ekstra for tittelsporet og enda litt til for Baptism by Fire.

Christraping Black Metal er også en låttittel her og er vel egentlig en glimrende beskrivelse på hva dette egentlig handler om. Satan og helvete og hatet til det som blir kalt kristendommen. Hail Satan.