KELLY KEAGY – I’m Alive

KELLY KEAGY – I’m Alive

Skal sant sies så går det kaldt ned ryggen min hver gang jeg ser en promo fra Frontiers. Denne gangen er det Night Ranger's trommis og vokalist Kelly Keagy som er ute med sitt andre soloalbum. Med seg har han Jim Peterik (som er involvert i det meste som kommer fra denne labelen) og Reb Beach som de siste årene har spilt sammen med Whitesnake.

Denne gangen blir jeg positivt overrasket da jeg setter på platen. Det begynner med tittelsporet, I'm Alive, som fortsatt sitter igjen som den beste låten fra platen. Dette er finfin melodisk rock som unngår de verste klisjeer og som har noen gitarsoloer som virkelig fenger. Det er lite tvil om at Reb Beach fortjener den posisjonen han har fått de siste årene. Vokalmessig er det også meget bra av Keagy som veksler fint mellom vanlig clean vokal og den mer raspende sorten. Platen fortsetter stort sett i denne stilen, med unntak av ballader som Back of Your Mind som er vakkert gjennomført.

Det er selvsagt ikke alt som er på samme høyde, balladen Half a World Away gir meg for eksempel ikke så veldig mye, men alt i alt så blir dette den første stjernen i boken til Frontiers.