SLAGMAUR – Helvette

SLAGMAUR – Helvette

slagmaur_kasett(1).jpgHelvette er en tape fra Slagmaur trykket opp i 30 eksemplarer, så har du den ikke nå er du nok for sent ute. Materialet som er å finne på kassetten er materiale som var gammel eller til overs og Generalen ikke var helt fornøyd med og ikke følte fortjente en plass på hverken Svin – Skrekk eller Domfeldt. Kassettens innhold er så absolutt ikke dumt og når Storwartz også er representert her så smiler denne skribenten.

Det er ikke bare komplette låter her, men forskjellige riff, partier og stemning som alle har en ting til felles: Kulde. Musikken til Slagmaur er veldig kald og kulden tilfører musikken en stemning, en slags ekstra dimensjon om du vil.

Vokalen på noen av sporene her er veldig bra, men siden det ikke er noen navn å oppdrive på sporene er det vankelig å si hvilke. Men den er tidvis dominant i lydbildet og jeg synes det passer musikken utrolig bra. Grim vokal!

Nei, god blackmetal skal man sette pris på, det kommer ikke i bøtter og spann lenger…

Dette kan oppsummeres med kun ett eneste ord: KVLT!!!