FLESH – Temple of Whores

FLESH – Temple of Whores

FLESH er soloprosjektet fra Pete Flesh, kjent fra band som Deceiver og Maze Of Torment.

Han debuterte med dette soloprosjektet I 2005, med skiva ”Dödsångest” , og nå er det altså tid for oppfølgeren, ”Temple of Whores”, spilt inn I Abyss studios med Tommy Tägtgren.

Det dreier seg her om Death Metal av den gamle skolen, servert på en seng av Thrash Metal, alt i vaskekte 80-talls stil. Finner ingen spesifikke band som dette kan sammenlignes med på stående fot, men de fleste band innenfor denne sjangeren fra 80-tallet, og kanskje til og med noe fra tidlig 90-tall, har nok sneket seg inn både her og der.

”Temple of Whores” er rask, brutal og groovy som bare faen, voldsomt fengende til tider, rett og slett, og har til og med plass til noen melodiske partier innimellom.

 Det eneste som trekker ned, for min del, er lyden. Den polerte, ”cleane” Abyss-lyden passer seg dårlig på denne type musikk, for det er ikke moderne Death Metal det dreier seg om. En noe mer skitten lyd, og dette hadde vært krem krem krem.