HARTMANN – Home

HARTMANN – Home

Oliver Hartmann er vel kanskje mest kjent som vokalist i powermetal bandet At Vance som han nå har forlatt til fordel for en, iverfall etter denne skiva å dømme, ikke så altfor lysende solokarriere. Home, som er Hartmanns andre soloskive, byr på erketypisk og høyst forutsigbar melodiøs rock helt etter Frontiers vante oppskrift.

Hartmann er en god vokalist og en habil gitarist, men særlig mer positivt har jeg ikke å si om dette albumet. Jeg sliter med å finne en eneste melodilinje jeg ikke har hørt før, dette er nemmelig så til de grader etter boken at jeg finner ikke ord. I tillegg er produksjonen, signert Hartmann og Sascha Paeth, kvalmende glatt og totalt blottet for identitet. Skiva inneholder flere tilløp til gode melodier, og noen av soloene er riktig spreke, men jevnt over er denne skiva fylt til randen av klisjéfylt supperock av verste sort. Skulle du mot all formodning være ute etter hjernedød rock totalt blottet for kreativitet og identitet så er dette skiva for deg. Kjøp!