KOLDBORN – The Uncanny Valley

KOLDBORN – The Uncanny Valley

Danske Koldborn feirer faktisk tiårs-jubileum i år, og med skiva “The Uncanny Valley” ser det ut til at bandet endelig skal nå ut til deathmetal-massene i Europa. Bandet leverer brutal og groovy midtempo deathmetal i beste svensk-stil, men også med en viss amerikansk tilnærming.

 

Det er teknisk, hardt og ikke så aller verst det bandet leverer på ”TUV”, problemet er snarere at man har hørt det aller meste før. Og personlig sliter jeg med å bli overbevist når jeg hører slikt. Jeg leser at Rock Hard gir bandet ni av ti mulige, men det bladet er jo kjent for merkelige anmeldelser.. Skiva kommer sikkert til å selge i bøtter og spann som følge av dette og mer til. Nu vel, skiva er bra den, for all del, men denne anmelder foretrekker litt mer originalitet i deathmetallen sin.