UTARM – Substitute Of Dimention Hell

UTARM – Substitute Of Dimention Hell

  • Rating: 4 / 6

Utarm - substitute.jpgHarsh Electronic Noise Black Metal. Høres det ut som noe for deg? Vel, det får du fra norske Utarm. Valg av bandnavn er kanskje noe snodig, men jeg skal la mine meninger om navnet ligge for øyeblikket. Dette enmannsprosjektet har, så vidt jeg vet, base i Trondheim og mannen bak prosjektet heter Sindre. Uansett, som nevnt først så snakker vi elektronisk svartmetallstøy her.

 

Utarm`s skive består av fem låter på nesten tre kvarter og dette er nok ikke musikk for massene, men de helt spesielt interesserte. Personlig er jeg veldig åpen for denne typen musikk og satte veldig pris på bla. Zweizz sitt bidrag for noen år tilbake. Zweizz er nok også er ok referansepunkt og fans av nevnte band kan nok også like dette. Og joda, jeg setter også pris på Utarm. Det er så gjennomført kaldt og klaustrofobisk som det kan bli, for ikke å snakke om mørkt.

Det som minner om blackmetal her er gitarene samt vokalen som er av den hvesnde sorten, selvfølgelig støyete, akkurat som musikken. Voldtekt av øregangene dine, det er det Utarm serverer.

Dette er ikke for sarte sjeler. Dette er mørke, lidelse, hat, angst, smerte og ekstreme følelser gjort til musikk. Det er ikke pent, men det er gjennomført, og ikke minst, det er bra!

 

Er du åpen for en litt anderledes musikkopplevelse og er i den rette sinnsstemningen så er Utarm så absolutt verdt en lytt. Har du svakt hjerte står du over!!!

 

www.roggbif.com/noise2