NULL$KATTE$NYLTERNE – Oslo – Amplifier – Oslo

NULL$KATTE$NYLTERNE – Oslo – Amplifier – Oslo

Kvelden åpner med et slag i trynet fra nordtrønderbygda Kolvereid. Feet-punk har få låter som overstiger minuttet, men får pakket desto mer krutt inn i de sekundene de gir jernet. Skikkelig tempo-punk med trønderske tekster om hard oppvekst på bygda og svineriet det har ført med seg.

Dermed er publikum varme og har fått pulsen der den skal være før Nullskattesnylterne går på. Her er det ikke snakk om noen dynamisk oppbygging. Snylterne river til med høyoktan-låta "Lørdag" og får satt standarden før "Grønn Mann". Det går seks minutter før et fullsatt Amplifier er med og synger på velkjente strofer med "Fortar, hardar høgar" og gode gamle "Juha Mieto". Nullskattesnylterne er i storform tross fem måneders pause fra rockescenen.

Snylterne har funnet fram en drivende fin samling av gammelt og nytt materiale, sydd det sammen og leverer som alltid uten å nøle. Bandet kan konstatere at radio-hiten "Instinkt" sitter der den skal, også hos live-publikumet. Hele Amplifier er med og synger når refrenget pumper ut i det klamme lokalet.

En konsert med Nullskattesnylterne kan sammenlignes med et samleie. Når det er over vet du ikke riktig hva som skjedde, men du vet at du vil ha mer.