COSMO – Alien

COSMO – Alien

Cosmo - alien.jpgDette er en historie. En historie av Rock ‘n’ Roll, evolusjon og fremmede. Dette er begynnelsen – slutten har ennå til gode å se dagens lys… I 1983, en ung rock sanger kalt Fran Cosmo sammensluttet krefter med Barry Goudreau, gitar spiller for et band som skulle bli en av hjørnesteinene av amerikansk “klasskisk rock” – BOSTON. Ikke bare var dette et stort evolusjonært skritt i Rock ‘n’ Roll karrieren av Fran, men også formasjonen av et musikalsk ormehull, utstrakt mot fremtiden. ORION THE HUNTER, som bandet skulle kalle seg selv, var utfylt av Bruce Smith og ex-HEART slagverker Michael De Rosier. Deres selv titulerte plate produserte en hit singel i “So You Ran”, og en populær video på den nybegynnende MTV. Følgende den suksessfulle ORION THE HUNTER utflukten, gitar spiller Michael Schenker kontaktet Fran Cosmo til å skrive materiale med den intensjon av å danne et nytt band. De ble tilsluttet av Bruce Smith, bass spiller fra ORION THE HUNTER, og Roland Jones, en stor gitar spiller i sin egen rett, fra England. Sangskriver sesjoner av det berømte

MAYFLOWER HOTEL og øvinger ved S.I.R. Studios i New York City produserte en demo som var innspilt i MOTT THE HOOPLE sanger Ian Hunters studio. Uheldigvis, på grunn av ande forpliktelser, denne besetningen oppløstes etter omtrent seks måneder. Imidlertid, dette førte til Fran samlet bandet COSMO. Den første besetningen av Fran og Antonio Cosmo inkluderte New York musikeren Mick Brooks på gitar, Bill Carman på bass og Tom Moonan på slagverk. Imidlertid, COSMO ville snart ta et baksete til et synlig skritt i evolusjonen av Rock ‘n’ Roll. Det er i 1991, at det musikalske ormehullet skapt tilbake i tidlig 80-tallet kommer tilbake. Tom Scholz, hjernen bak BOSTON, etter skapende tre suksessfulle plater, var rede til å begynne innspillingen utgivelse nummer fire  – Walk On… Imidlertid, BOSTON sanger Brad Delp var travelt opptatt med hans side prosjekt RTZ. Så da oppkallet fra Tom Scholz kom, Fran tok det neste steget i han musikalske evolusjon og aksepterte invitasjonen til å bli den nye hoved sangeren for BOSTON. Det fulgte summerte til hoved og bakgrunn sang på tre BOSTON studio plater og hoved, bakgrunn sang og gitar plikter på flere suksessfylte turneer med BOSTON.  En annen forsterkning av den musikalske  kontinuiteten skjedde 1997 da Tom Scholz hørte noen demo innspillinger av COSMO bandet., skrevet av den tilsynekommende sang skriveren Antonio Cosmo. Dette førte til Antonios bidragende tre sanger til den femte BOSTON studio platen, Corporate America, og tilsluttende Fran på scenen med BOSTON for turneer i 2003 og 2004.

COSMO er stort sett de samme medlemmene som kjernen i BOSTON. Det er gledelig å melde at Alien er et genuint barn av en mangeårig suksess konstellasjon. Følgende BOSTONs 2004 turné den komposisjon ynglende Antonio Cosmo har samlet sammen et vidstrakt bibliotek av moderne rock sanger. Med gjennoppblussingen av Rock ‘n’ Roll som hender, Fran og Antonio kan ikke oppgi muligheten å forsøke det største evolusjonære fremskrittet ennå. COSMO, med en gang sidestilt av en stor makt i musikk, er nå i spissen med full kraft! Den nåværende besetningen er Fran Cosmo – Sang; Antonio Cosmo – Bakgrunn sang, solo og rytme gitar, bass, keyboards, perkusjon og sampling; Mick Brooks – Rytme gitar; Bill Carman – Bass gitar; Pat Orlowski – Slagverk. Bill Carman, for øvrig, bidro tre bass spor til BOSTONs Corporate America plate. De er nå rede til å vise verden det nye ansiktet av Rock ‘n’ Roll! Ved dette punkt, du er undrende, «Rock ‘n’`Roll – sjekk. Evolusjon – skjønner deg. Men hva har noe av det å gjøre med fremmede?» Til hvilket svaret er… Lytt til COSMO musikk. Har du noen gang hørt noe liknende på denne planeten?! Velkommen til Evolusjonen av Rock ‘n’ Roll og fortsett å nyt utenomjordisk musikk.

 

Spilleliste

Communication                  3:15

Don’t Tell Me Your Lies        4:17

No Surprise                        3:38

Gravity                              3:01

Redemption                       3:05

Helicopter                          3:32

Alien                                 3:21

When I Close My Eyes         3:57

Woman                             4:03

Can’t Run Away                  4:54

Creep                               4:24

Don’t Tell Me… (acoustic)     4:05