FOREST SILENCE – Philosophy Of Winter

FOREST SILENCE – Philosophy Of Winter

Forest Silence - philosophy.jpgHos ungarske Forest Silence er alle klisjeer så til de grader på plass at jeg nesten mistenker hele greia for å være kjølig kalkulert. Stygg og nærmest uleselig logo med pentagram. Check. Bandbilde tatt i vinterskog. Check. Om natta. Check. Liksminke og øks. Check. Appelsingrep. Check. Jadda!

 

Musikken er derimot ikke så altfor standard for den sorte sjanger, men mer dyster og doomy midtempo blackmetal. Ganske tungt og messende til tider, og fullspekket med stemning over fem låter med en massiv produksjon. Jeg liker det jeg hører i og med at bandet forsøker å gjøre noe annerledes med sin form for ambient blackmetal, men det holder ikke hele veien inn, dessverre. Det blir noe ensformig etter en del gjennomhøringer og karakteren forblir deretter. Men summa summarum er dette et band jeg ser frem til å høre mer fra i fremtiden