CAR BOMB – Centralia

CAR BOMB – Centralia

Car Bomb - centralia.jpgCar Bomb spiller kommer fra USA og spiller en miks av metal og hard-core, også kallt matte-metal. Dette er noe fans av Dillinger Escape Plan og Meshugga kan la seg friste av.

Dette er sykt tekniskt og ufattelig kaotisk i starten. Her skifter tempo og takt med en gang du føler at du begynner å få kontroll over følelsene dine og de drar deg med seg i en nedadgående spiral i sitt eget univers der kaos er hjemplaneten og struktur ikke er en planet de besøker så alt for ofte. Etterhvert begynner planen til bandet å ta form og mangelen på symmetri og den hemningsløse vekslinger mellom alt fra jazz til black metal blir vakker.

Leter du etter gitarsoloer eller melodi så finner du de i en mørk krok. Bundet, blodige, kvalt med en gittarstreng og med knekte trommestikker stikkende gjennom Dream Theater skjortene sine.

Last ned Gum Under The Table og M^6, sitter disse er det ingen grunn til å ikke kjøpe albumet.

Denne utgivelsen inneholder 11 låter som klokker inn på 32:03 og jeg anbefaler deg å ta en pause istedet for å kjøre hele skiva sammenhengende, for her er det mange inntrykk og detaljer som må fordøyes for at du skal få et godt forhold til Car Bomb.