COCKNEY REJECTS – The Very Best of Cockney Rejects

COCKNEY REJECTS – The Very Best of Cockney Rejects

  • Rating: 2 / 6

Cockney Rejects - very best.jpgSkal man først dra fram eldre punkband, da kommer man ikke utenom britiske Cockney Rejects; et band som spydde ut utgivelser. Cockney Rejects var et happypunk band på lik linje med Sham 69 og litt med Toy Dolls. Mens Toy Dolls hadde haugevis med gode slagere, så hadde Cockney Rejects og Sham 69 kun et fåtall. Personlig er det kun ett par tre låter som festet seg på hjernebarken i de glade punkåra og når det gjelder Cockney Rejects var det i første rekke Police Car som festet seg. Denne låta er en av de mest fengende punklåtene som noensinne ble skrevet. East End var noenlunde i samme gata mens Where the Hell is Babylon er mer av den morsomme typen, spesielt i starten av låta. Så mye mer var det ikke å skrive hjem om når det gjaldt Cockney Rejects. Dermed kommer jeg i konflikt med min åpningsreplikk i denne omtalen, men på grunna av Police Car må dette bandet trekkes fram som en av de viktigste, for jeg kan ikke skjønne at det gikk an å kjøre party uten at Police Car ble spilt. Derfor er bandet viktig.

På denne Best of skiva finner vi hele 22 låter, naturligvis inkludert Police Car. En liveversjon av Motörhead finner vi også her, og det at den låta er et av høydepunktene sammen med Police Car, sier vel sitt om hvordan denne skiva er. Men, det er en glimrende mulighet til å få akkurat Police Car på CD, og det er ikke så ille det.