TWISTED SISTER – A Twisted Christmas

TWISTED SISTER – A Twisted Christmas

Twisted Sister - Twisted Christmas.jpgBare tanken på at et metalband skulle lage en jule CD virker helt suspekt for mange, i alle fall for undertegnede. Men nå har det skjedd og selvfølgelig måtte det bli Twisted Sister som gjorde det. Bandet har jo tross alt en vokalist som har sett ut som et juletre siden han kom inn i metal verdenen for drøye 30 år siden. Ikke nok med det; han har sin egen lille sjokolade oppkalt etter seg. Du lurer nå? Vel, Nidar har en bit som de har kalt Spragleknas, og den må bare være oppkalt etter Mr Snider.

Nok sjokoladesvada og over til det som etter sigende skal være hard rockens beste juleplate.

A Twisted Christmas starter som en helt vanlig juleplate, noe tydeligvis Twisted Sister har hatt mye moro med, for etter at vi hører ”What is This Crap?”, får vi servert den ene juleslageren etter den andre i beste Twisted Sister drakt; fargerik og med den lett gjenkjennelige stemmen til Dee Snider. Alt er Twisted SIster, ingen tvil om det, hvis du noensinne skulle lure. Du hører med en gang at dette er Twisted Sister.

Nok en tanke som virker helt idiotisk, og det er at bandet har blandet julesangen Oh Come All Ye Faithful med sin egen We’re Not Gonna Take It. Man ødelegger ikke en kongelåt som We’re Not Gonna Take It ved å krismatisere den på en sånn krenkende måte. Hadde det vært noen andre som hadde gjort dette, hadde søksmålet fra Twisted Sister vært garantert. Slikt gjør man ikke.

Ellers, å få gleden av å høre Dee Snider synge I Saw Mommy Kissing Santa Claus, Let It Snow og ikke minst resten av bandet synge la-la-la-la-la på Let It Snow. Ubetalelig, eller hurr?

Høydepunktet ved denne skiva blir allikevel når tiden er kommet for å sette den bort og glede seg over tanken at det er et helt år til neste jul. Merry jul sier jeg bare.