IMPIETY – Funeralight…

IMPIETY – Funeralight…

  • Rating: 2 / 6

Impiety - funeralight.jpgSingaporske Impiety har en del ok utgivelser på samvittigheten. Debuten deres Asateerul Awaleen er en av dem og Skullfucking Armageddon er en annen. Men før disse skivene kom på markedet, slapp de en miniskive med navn Funeralight… og en reutgivelse av denne skiva ble sluppet av Agonia i 2006. Siden jeg likte de 2 første skivene deres, måtte jeg bare finne ut hva dette var.

Nå har jeg hørt på denne miniskiva noen ganger og jeg er ikke videre imponert over hva jeg hører. Musikken deres er en blanding av eldre norsk black metal og Marduk. Men oppå der er det en usannsynlig forskrekkelig synth som under noen omstendighet ikke burde vært med på en innspilling av noe slag. Den er skremmende dårlig og sinnsykt høyt skrudd lydmessig i forhold til resten av musikken. Hvis dette ikke er skrudd av vedkommende som har tatt seg av synthen, så har jeg ikke mye godt å si om den som i så fall har skrudd lyd her. Dette må høres for slikt som dette skal bare ikke gå an. Men hadde man fjernet synthen eller tonet den kraftig ned slik det ble gjort på de neste skivene, så tror jeg dette ikke hadde blitt så ille.

Det er også noe koring på sistelåta Dragonoath Diabolus som er en smule merkelig. Ahhh-ahhhh-ahhh varianten som passer mye bedre inn i goth og kormusikk. Nei, sett som en helhet er denne miniskiva skrøpelige saker, og jeg ser ingen grunn til å anbefale den til noen.