MACHINAE SUPREMACY – Redeemer

MACHINAE SUPREMACY – Redeemer

Machinae Supremacy - Redeemer.gifUt fra presseskrivet så er svenske Machinae Supremacy et internettfenomen av dimensjoner, da de visstnok var et av de aller første banda til å utnytte fildelingssystemene til å promotere seg selv. Med det resultat at bandet var velkjent lenge før platekontrakt var spikret eller musikken spilt på radio! Websiden deres har visstnok over 100.000 nedlastninger hver måned(!), men jeg tar slikt med en klype salt.

 

Det er vel ingen spesiell grunn til at dette bandet skulle bli lastet ned SÅ mye, om man skal dømme ut fra denne skiva. Bandet leverer egentlig ganske tøff power-heavymetal her, men med en fryktelig svak vokalist. Det er velspilt og teknisk veldig bra saker det bandet leverer, med til tider veldig gode melodier og arrangementer (morsomt med tv-spill effektene!), og med en særdeles god produksjon hvor bassen har kommet langt fram i miksen. Og slikt sett er jo dette ubestridelig positivt! Men det var denne vokalisten da. Jævlig irriterende når man sitter med et produkt som kunne vært en aldri så liten innertier, bare for å bli skadeskutt av en svenske med oralt handikap. Jeg hører at han har stemme et sted langt der inne, men det han driver med her er bare sutring og gnåling. Usj! Tupp vokalisten på huet og ræva ut og kom dere videre!