ACT OF GODS – Stench of Centuries

ACT OF GODS – Stench of Centuries

  • Rating: 4 / 6

Den første fullengderen til franske Act of Gods lovte jeg meg selv å gå til anskaffelse av, og nå er den i hus.

Act of Gods er et av death metal bandene som spiller ekte death metal, noe jeg til stadighet vil få spredd ut til folket. Jeg vet jeg har gjentatt meg selv på akkurat denne biten, men sånn er det bare. Men det er også viktig å få fram at dette handler om old school death metal, og ikke noe annet.

For å sammenligne denne litt med miniskiva Dies Irae og deres nyeste skive Maåt, så må det sies at denne er mer kaotisk enn begge de to andre nevnte skivene, men samtidig inneholder låtene mange forskjellige riff og partier som det alltid gjør i musikken til Act of Gods, og resultatet blir sinnsykt fett å høre på. Vokalen er litt mer variert her enn hva tilfellet er på de to andre skivene. Vokalist Ventylator er innom black metal varianten også i tillegg til flere death metal varianter som han er i besittelse av, og slikt blir det jo kremdotter av. Men det er ikke bare vokalen som har visse black metal innslag, for låta Scent of a Burning Angel er en ren black metal låt og det låter drittfett. Skulle nesten ønske at det var mer av denne sorten på skiva, men det er ikke så ille det andre som er her heller. Bør sjekkes ut om du liker din death metal av den gamle typen og kaotisk.