SACRILEGIOUS – Demo 2006

SACRILEGIOUS – Demo 2006

Ah, time for some good ol' bible-bashing! Eller, i Sacrilegious tilfelle så gjelder det stort sett alle religioner. Her sparkes det i både øst og vest, men kanskje aller mest i en mer midt-østlig retning etter det jeg har fått med meg, hehe. Mannen bak dette solo-prosjektet går under det klingende pseudonymet Shaytaan, og har jobbet ganske lenge med denne utgivelsen, noe det er lett å høre.

Musikken på skiva er intrikat og kompleks, med mange ulike spor som ligger oppå hverandre i de totalt fire låtene. Dette gjør sitt til at musikken blir svært så svevende og atmosfærisk, samtidig som det er kaotisk og disharmonisk. Det går fra det kaotisk kjappe til det mer bedagelige, og er jævlig fett egentlig. Vokalen er et kapittel for seg selv. Den er både hvesende, snerrende og skrikende, og er noe det har blitt jobbet mye med for å få til. Også her ligger det flere spor oppå hverandre, noe som gir en helt spesiell effekt. Og nevnte jeg tempoet? Shaytaan har benyttet seg av trommemaskin, noe som høres godt. Like fullt er det ikke noe han legger skjul på i presseskrivet, og det er heller ikke et tema jeg gidder å bry meg om. Det er bra utført og i tillegg så går det nemlig unna noe så inni helvete. Just the way I like it!

Alle låtene er spilt inn på hjemme-pc, og resultatet har blitt en demo med fet og "twisted" nekro-lyd. Skal man først gjøre noe bra, så kan man like godt gjøre det sjøl. Også coverart og layout er bra utført. Mycket bra indeed.

Sacrilegious' demo seiler herved inn på undertegnedes topp fem-liste over årets feteste demoer.

"Knee-deep in fecal matter. Covered in pig's blood and semen. During sodomy at the Kaaba. He experienced the Isra and Miraj. An acid trip as he climaxed.

His followers swalloved it all. Both lies and load.

Such a pitiful life. And despite all your efforts. You still end up in the dank soil. Reduced to a lump of dead flesh rotting away. You cease to exist. And your Shepherd has led you nowhere but to an eternity of nothingness."