IMBALANCE – Trondheim – Trondheim, Kafè Larssen

IMBALANCE – Trondheim – Trondheim, Kafè Larssen

ZONE hadde denne kvelden hanket inn to demo band med godt rykte og fet thrash for å underholde den øldrikkende horde som møtte opp i brukbart antall for å la seg glede.

NO DAWN kom i gang lovlig seint og ventetiden gikk selvfølgelig med til å slukke tørsten frem til det nærmet seg midnatt og introen fikk folk til å trekke mot scenen. Steinkjerbandet kjørte på med sin melodiøse tolkning av metal og jeg ble overrasket over hvor lite brutalt det låt når det ble fremført live. Eneste låten jeg dro kjensel på var Enter Sandman som kom til slutt,og den låten var ikke pakket inn i blomster, der var det tornekratt! Ingenting å utsette på brutaliteten der nei.Lyden var helt grei og låtene ga mersmak. Nå skal jeg ikke skryte på meg noen stor kjennskap til bandet i forkant av konserten, men jeg kommer sikkert til å få sjansen til å oppleve de igjen og da skal jeg stille forberedt.

Dette ble spilt:
Intro
Mental Breakdown
Mindloss
Life Corrupted
No Dawn
My Damnation
Spawned In Madness
Enter Sandman

3cee4cdf9a98dd9b384e389296019461.jpgNå er det ikke akkurat noen hemmelighet at jeg er blodfan av Bestial By Nature som IMBALANCE slapp i April, og opptreden deres på Inferno gjorde ikke saken verre, så å si at jeg gledet meg til å nyte de live igjen kan regnes som en meget diplomatisk uttalelse. Når de sparket i gang med Burial Of Consciousness merket jeg at mange av de fremmøtte oppdaget hva de egentlig hadde gått til. Selv om IMBALANCE i all hovedsak ligger i mid-tempo så hender det at de åpner slusene på fullt og da er det bare å holde seg fast for å unngå å bli blåst bort. Det er ingen grunn til å klage på alle de tøffe riffene som ble skutt mot oss og jeg ble betatt av tromminga til Welle, det var sykt mange gromlyder han fikk lurt ut av utstyret. Stemmen til Harald har blitt varmet opp til Take Your Eyes blir servert og den låten passer til headbanging som popcorn passer til kino. Vi får også presentert en ny låt i form av Contraptions som svinger bra og får meg til å glede meg enda mere til neste utgivelse fra IMBALANCE. Det er mye kvalitet i det IMBALANCE gjør og spilleglede har de absolutt. Flott musikk og flott kveld, enkelt og greit! 

Stor takk til ZONE som ikke gir opp, men fortsetter å kjempe for metallen!

Låtene:b112e211f1c5fb30d79959e954b511e2.jpg
Burial Of Consciousness
Ride The Blades Of The Maneater
Deprivation
On Your Knees
Contemplating Upon Change In The World
Torn From My Time
Contraptions
Red Moon
Bestial By Nature