ABOMINATOR – The Eternal Conflagration

ABOMINATOR – The Eternal Conflagration

Langt inni infernalske helvete, for ei skive dette er.

Australske Abominator har skiftet beite siden sist; de valgte å forlate Osmose, noe flere band har gjort de siste årene, og i stedet havnet på nederlandske Displeased Records. Om Displeased og stallen deres kan man vel si at de har en god del mer eller mindre småkjente extreme metal band, men mangler de store pengemaskinene. Abominator kan man heller ikke kalle en pengemaskin, men gutta fra down under gir oss med The Eternal Conflagration en kraftig dose infernalsk black metal.

Skiva må høres med en smule mye volum, for ved lavt volum er det vanskelig å få med seg hva som skjer og det låter en tanke ordinært. Men skrues volumet opp og gir skiva noen runder, vil man oppdage at dette er heftige saker med mange kule riff av den extreme sorten og samtidig drøssevis med knallgode partier og temposkifter. Tempoet er naturligvis ganske så høyt her som vanlig og Abominator beviser nok en gang at de duger godt som et kjapt black metal band.

Det er vanskelig å plukke ut enkeltlåter på denne skiva; til det trengs mange hundre gjennomhøringer og til det er skiva altfor intens til at man klarer. Men det låter drittfett og du bør sjekke den ut.