CANNIBAL CORPSE – Kill

CANNIBAL CORPSE – Kill

Dette var en gledelig overraskelse. Først må jeg få takke Metal Blade som denne gangen ikke har lagt på noen form for voice over eller andre ødeleggende elementer på promoen, slik at det går an å få et helhetsinntrykk av skiva uten at man blir pissed og oppgitt over alle de idiotiske påfunnene plateselskapene finner på for å hindre nedlasting av deres nyeste utgivelser.

Cannibal Corpse er et eget lite kapittel i death metal scenen; de pøser på fra år til år med brutal kjapp death metal med groteske tekster og har aldri gått bort fra det. Så er heller ikke tilfellet med deres nyeste opus (muligens ikke det riktige ordet i Cannibal Corpse sammenheng, men shit au) kalt ganske enkelt Kill.

Her pøses det på som alltid, når det gjelder Cannibal Corpse, og det er lite nytt de har kommet opp med denne gangen også. Rent bortsett fra en gang på 90 tallet da de plutselig kom med en rolig og ultratung låt, har det vært ytterst lite fantasifullt dette amerikanske death metal bandet har kommet opp med. Med det de gjør, det gjør de meget bra. Det er ikke snakk om å vike bort fra det Cannibal Corpse handler om og har handlet om siden debuten kom i 1991.

Allerede under første gjennomhøring, setter skiva seg, men det mest negative med denne skiva er at den nok ikke kommer til å holde så veldig lenge. Folk vil gå lei av den etter kort tid, for det er stor mangel på de store låtene, til tross for at det finnes en del småkule riff og partier også denne gangen.

Jeg vet ikke helt, men tror nok jeg foretrekker de gode gamle skivene som Butchered at Birth, Eaten Back to Life, Vile og Gallery of Suicide fortsatt foretrekkes når man skal ha litt slakting, dreping og mishandling av diverse kvinnelige kroppsdeler i dømetalversjon over høytaleranlegget.