ASMODEUS – Imperium Damnatum

ASMODEUS – Imperium Damnatum

Asmodeus er et helt nytt bekjentskap for undertegnede og med promoen fulgte det nada info. Dermed måtte man ut i den store internettverdenen og google litt igjen.

Graz, Østerrike var hjembyen til dette black metal bandet og de har eksistert siden slutten av 90 tallet. 3 demoer og en fullengder har de på samvittigheten foruten denne skiva. De har turnert med noen storheter, bl.a. Satyricon, Dark Funeral, Endstille og Rebaelliun står nevnt på bandets hjemmeside, og kanskje man har lagt merke til bandnavnet allikevel da. Det er faktisk godt mulig, men uten å ha hørt en eneste tone fra dem før, har nok navnet gått like fort ute det andre øret som det snek seg inn det første. Men nok svada i denne omgangen og over til musikken Asmodeus leverer på Imperium Damnatum. Her handler det om black metal med en tanke death metal i, noe i samme gata som deres landsmenn i Bephegor. Vel, egentlig blir det helt feil å skrive noe i samme gata, for dette er ganske likt det Belphegor holder på med for tiden. Tempoet er høyt og det er gode låter Asmodeus leverer på skiva. Jeg kan tenke meg at dette blir en smule ensformig i en live situasjon, men på skive holder det i massevis og gir lytteren mye god musikk og en opplevelse av den bedre sorten.

På denne skiva er det 9 låter og alle holder samme høye standard. Skiva bør bli sjekket ut hvis du liker din black/death metal mørk og kjapp.