APTORIAN DEMON – Angst, Jammer og Fortvilelse 7’

APTORIAN DEMON – Angst, Jammer og Fortvilelse 7’

Et nytt norsk black metal band har sett dagens lys i Trondheim. Riktignok består det av 3 musikere som ikke er noen nybegynnere. Ghash, Warach og Vyl bør være kjente navn blant black metal fansen, men for de som ikke helt klarer å følge med, så utgjorde disse tre 75 prosent av det gamle Keep of Kalessin. Nå er de samlet igjen og det i bandet Aptorian Demon og her handler det som før om black metal.

På denne 7 tommeren får vi en liten smakebit på hvordan Ghash, Warach og Vyl vil ha sin musikk, og det er relativt raske toner vi får fra gutta. Vicotnic (Code, Dødheimsgard) og Dr. Amoque von Berlevaag (Endwarfment) bidrar med noe vokal på Til Helvete, og det er nok Vicotnic som gjør mest ut av seg.

Førstesporet Angst, Jammer og Fortvilelse sliter jeg litt med ettersom det samme riffet går igjen og igjen hele tiden. Noe variasjon hadde nok ikke vært så dumt der, for det hele blir en smule ensformig og man går lett lei av låta. Men vokalen er god, trommingen knall og låta i seg selv slettes ikke så ille, selv om jeg personlig liker de første 57 sekundene best.

På andrelåta Til Helvete er det mer variasjon i riffene og tempoet skrudd på fullt. Kjapt sier du, jo da det går unna når disse gutta setter i gang. Vokalen er også på denne låta god og samtidig blir man bare mer og mer imponert over hva Vyl presterer der bakerst.

Aptorian Demon er bare et av mange nye metalband i Trondheim, og det er vel på tide at trønderhovedstaden igjen får stempelet Norges Rockehovedstad. Aptorian Demon er i alle fall et band du bør sjekke ut, for her er det helvete, tempo i høyklasse og ganske enkelt god black metal slik kjapp black metal skal være.