AS WE FIGHT – Black Nails and Bloody Wrists

AS WE FIGHT – Black Nails and Bloody Wrists

Dansk hardcore er vel ikke akkurat verdenskjent, men med et band som As We Fight er i alle fall potensialet veldig stort. Med 2 vokalister, en del tøffe deathcoreriff, til dels litt kommersielt driv over musikken deres og et plateselskap som satser i ryggen, bør mulighetene være der. Jeg skriver kommersielt fordi det er litt amerikanisert der refrengene er roligere og veldig mye mer melodiøse enn resten av låta. Dette går igjen over hele skiva. Selv om låtene er veldig fengende, til dels meget bra og inneholder massevis av kule riff og partier, god skrikevokal(er) og er varierte, så er det absolutt ingenting nyvinnende As We Fight kommer opp med. Det er samme gamle mølja om igjen, men de skal ha pluss for meget bra gjennomføring av det de gjør. Lyden er også meget bra på skiva, så dette bør bli en schlager i enkelte kretser innen skatemiljøet. Jeg kan forresten se for meg at dette helt sikkert er veldig kult live med flere potensielle headbangerpartier eller kanskje til og med moshpit.

Dockyard1 står som utgiver av denne skiva, selv om det belgiske selskapet Good Life Recordings står oppført som plateselskap. Uansett hvem av dem som står bak denne utgivelsen, så burde vedkommende som har stått for utformingen av promoversjonen kunne klart å få med låttitlene på skiva enten på selve cardboard bookleten eller i det minste på promoskrivet som følger skiva. Amatørmessig spør du meg.

Det er liten vits i å henvise til låter på denne skiva i og med at det som sagt ikke finnes låttitler å finne noen steder, og det hadde bare vært hjernedødt å begynne å henvise til låt nummer. Men til tross for dette, så finnes det flere gode låter på skiva. Jeg kan ikke si annet enn at du får sjekke den ut selv, og forhåpentligvis finnes det låttitler på den skikkelige versjonen av skiva.