AURA NOIR – Deep Dreams Of Hell

AURA NOIR – Deep Dreams Of Hell

Karmageddon Media gir oss endelig en grunn til å kjøpe en av skivene deres. De har tatt Deep Tracts Of Hell skiva fra 98, slengt på miniskiva Dreams Like Deserts og i tillegg 5 sjeldne og u-utgitte låter. Totalt hele 20 gromlåter med våre kjære Aura Noir. Men for å gi litt pepper til Karmageddon, Det er unødvendig å skifte ut navnet på skiva. Det hadde vært enklere å bare kalle den Deep Tracts Of Hell og hatt de øvrige låtene som bonusmateriale på denne reutgivelsen. Men det er ikke sik Karmageddon opererer, de gir heller ut eldre materiale på skiver som de lager nye navn på. Og så blir fansen nysgjerrige og kjøper skivene, og hollenderne tjener penger. Om det er en fetisj Karmageddon har eller om det er noe med rettighetene å gjøre, skal jeg ikke si, men et eller annet er det nå i alle fall.

Men i motsetning til mesteparten hollenderne slipper, så er dette en skikkelig godbit. Masse god black thrash slik vi liker at Aura Noir serverer oss. Det noe merkelige er at jeg kan ikke huske at Deep Tracts Of Hell var så bra da den kom som den er i dag. Om gutta fra Karmageddon har gjort noe med lyden eller om Aura Noir ganske enkelt var forut sin tid og leverte knakende god black thrash på den tiden da resten av metal Norge spilte black metal, skal være usagt. Men jeg digger rett og slett skiva i dag. Det er noe med råskapen i musikken og måten den blir fremført på som gjør at den faller så til grader i smak her i gården. Riffene er relativt enkle og noe i den gata som Audiopain har på enkelte av låtene sine. Trommingen er rett og slett genial og gjør at låtene blir veldig raske. Så var det vokalen da, den er mye råere og mer black enn hva Apollyon har i dag, mens Aggressors er bortimot den samme som i dag, men også den mer black metal. Temposkiftene er der og man kan ikke annet enn å storkose seg med denne skiva.

Låtene fra Dreams Like Deserts er mye mer black metal enn det vi er vant til at Aura Noir pøser på med. Men likevel er det sykt bra, minner en del om Darkthrone i sine mest thrasha øyeblikk, og det er vel ingen dårlig sammenligning.

De 5 låtene til slutt er rene magien å få høre. Låta Mirage er en herlig sak som det finnes 2 versjoner av her. Den ene er det guru Fenriz som har vokalen på og den er vel så tøff og bra som den andre versjonen der Apollyon durer frem i kjent stil.

Alt i alt en av de aller beste kjøpene du kan gjøre fra Karmageddon katalogen og et must for Aura Noir fans. Og jeg, jeg kommer til å slite med å få lagt den bort.