AZARATH – Infernal Blasting

AZARATH – Infernal Blasting

Behemoth trommis Inferno har som mange andre polske death metal musikere, flere band han er med i. Et av disse er Azarath, og dette er bandets andre fullengder. Og bare for å ha sagt det, dette er et infernalium av en skive. Tittelen er veldig treffende, da Inferno virkelig blaster i vei som en gal. Han imponerer med sinnsykt raskt og variert trommespill. En smule for mye trigging er det til at det hele blir genialt, men du verden som fyren flakser ivei.

Med seg i dette bandet har Inferno 3 karer som virkelig får det til å brenne i helvete når de spiller. Gutta heter Bruno på bass og vokal, D. på gjeste gitar og en herre med Bart på resten av gitarene. (Jeg klarte ikke dy meg, hehe). Sistnevnte kaller seg faktisk for Bart, hehe.

På denne skiva finnes det 9 låter med infernalsk death/black metal. Det kan kanskje sammenlignes litt med Behemoth, men det finnes også likhetstrekk med band som Krisiun og Zyklon her. Låta Damned in Hell er den låta som helt klart kan sammenlignes med det brutale Krisiun holder på med. Tempoet på denne låta er helt sykt, og man kan lett si at det er kaotisk. Men det er mening med det gutta holder på med her også, og da spesielt Inferno selv der han virkelig for utfoldet seg. Riffinga er kjapp og til dels ganske tøff, men ikke helt på høyde med hva for eksempel gutta i Behemoth holder på med. Gjestegitarist D. er en hissig kar med sine (jeg antar) meget hissige og lynkjappe gitarsoloer. Spesielt på sistelåta går han helt av hengslene og raser ivei som om han hadde Jehovas Vitner i hælene på glattisen.

Lydmessig er dette noe av det bedre jeg har hørt på lang tid. Lyden er rett og slett konge og alt av detaljer fra Inferno høres uttrolig godt. Og det er ingen tvil i verden om at mannen er meget bra bak batteriet.

Denne skiva kan jeg nok trygt anbefale til alle som liker brutal death og/eller black metal.