ALL SHALL PERISH – Hate, Malice, Revenge

ALL SHALL PERISH – Hate, Malice, Revenge

Det er lenge imellom at Nuclear Blast slipper bra death metal skiver, men når de først gjør det så gjør de det til gangs. All Shall Perish heter et nytt band som er i den stallen og her har tyskerne virkelig fått tak i et band som det lukter svidd av. Vel, nå lukter det kanskje ikke svidd av bandet, men det lukter i alle fall svidd av musikken til All Shall Perish.

All Shall Perish ble dannet i 2002 i Oakland California av 5 musikere som hadde helt forskjellig musikalsk bakgrunn og de bestemte seg raskt for å lage noe som var brutalt og teknisk. De spilte inn sin debut, Hate, Malice, Revenge i 2003 og den ble sluppet på det ukjente japanske plateselskapet Amputated Vein. Men i slutten av 2004 fikk de napp hos Nuclear Blast og nå kommer en nyinnspilling av debuten der.

På sitt reinnspilte debutalbum gir All Shall Perish oss masse god death metal, der de på en måte har tatt det beste fra flere av avartene innen sjangeren og satt det sammen til sin egen greie. Det er ikke noe nytt de kommer med, men måten de har satt sammen låtene på gjør at det hele blir meget bra. Det er tunge riff, litt sånn småmelodiøse riff, kjappe riff og drepende riff. I tillegg er vokalen den delen som skiller seg mest ut fra resten av bandene i death metal scenen. Den veksler veldig fra dyp growl til hardcore og innimellom høres vokalisten ut som en stukket gris. Men det er knakende bra og passer utmerket til typen musikk bandet spiller i de partiene det er benyttet.

Det er 8 låter på skiva og bortsett fra den aller siste, er alle meget bra death metal låter. Den siste derimot blir for treg og kjedelig i forhold til resten, så den kunne de unnlatt og tatt med på skiva.

Som avslutning vil jeg si at All Shall Perish er et band jeg med glede ser fram til å høre mer fra i tiden som kommer.