ARKHON INFAUSTUS – Perdition Insanabilis

ARKHON INFAUSTUS – Perdition Insanabilis

  • Rating: 4.5 / 6

Dette franske extreme metal bandet kom jeg første gangen borti for et år siden da de slapp sin meget gode Filth Catalyst. Den var såpass bra at jeg gikk til anskaffelse av bandets debutfullengder Hell Injection også. Omtaler av disse skivene finner du ved å klikke på bandnavnet øverst på denne siden.

Nå er bandet ute med sin tredje fullengder og tittelen på dette albumet er Perdition Insanabilis. Skiva er ikke så veldig ulik Filth Catalyst, men det er mer variasjon i tempoet denne gangen. Innimellom går det veldig fort, men de har krydret med flere roligere partier. Dermed blir resultatet meget bra og hørbart uten at man blir drita lei etter en 4 til 5 gjennomhøringer. Fortsatt har jeg problemer med å høre på Arkhon Infaustus mer enn 8 til 10 ganger sammenhengende, men etter et par slike økter, følte jeg meg kapabel til å anmelde skiva.

Skiva består av 9 låter som er nummerert med Alfa, Beta, Gamma osv. Ganske uvanlig vil jeg si og låttitlene er noe uvanlige de også. Hva det hele (tekstene) handler om kan jeg ikke si et døyva ord om, da tekstene glimrer med sitt fravær på promoen. Men musikken er veldig extreme og jeg beveger meg sikkert på noe tynn is når jeg sier at Arkhon Infaustus er Frankrikes beste extreme metal band og også kanskje et av de bedre i hele verden. Men, du må like din extreme metal en tanke industriell for å være enig i den uttalelsen. Så veldig industriell er musikken ikke, men noen samplere har de brukt.

Imaget til dette franske bandet er kanskje enda mer extremt enn musikken, da jeg tittet innom Osmoses nettsider og fikk se et par litt-på-kanten bilder av bandet. Sjekk ut og bedøm selv, men vær forberedt på synet av pikk.

Lyden er veldig god på skiva og vær også forberedt på at gitarene ikke har et så extreme sound som de fleste andre extreme metal band.

Av låtene er det M33 Constellation og Six Seals Salvation som er de aller beste. Resten er ikke langt bak så det er ei meget god skive, dog noe slitsom, Arkhon Infaustus her serverer oss.