ABORTED – The Haematobic EP

ABORTED – The Haematobic EP

Aborted er noe av det mest brutale det franske plateselskapet Listenable har å by på. Fjorårets maktdemonstrasjon i form av Goremageddon sitter friskt i minnet og her er en liten forsmak på hva vi har i vente når bandets neste fullengder kommer på markedet. Denne miniskiva inneholder 2 nye låter, 1 coverlåt av Entombed, 1 nyinnspilling av en gammel låt, 2 livelåter og 4 videoer. Slett ikke verst til å være en EP. Det finnes mange fullengdere som har færre låter enn dette.

Death metallen til belgiske Aborted treffer deg midt i trynet og du blir bare sittende der med postkassa fullt av skjegg. Med andre ord, du blir sittende der å bare gape av forbløffelse. Belgisk death metal er ikke viden kjent, men Listenable har fått tak i det beste fra Belgia. Noe de har en tendens til å gjøre fra andre land også.

En EP har normalt ikke nok materiale til at man har grunnlag til å sette karakter, men siden denne har totalt 10 låter, så er den på lik linje med en fullengder.

Aborted er brutalt så det holder. Du bør sjekke dem ut, og start gjerne med The Haematobic EP-en og Goremageddon.