ABSURDITY – Decline Of Human Condition

ABSURDITY – Decline Of Human Condition

  • Rating: Demo / 6

Absurdity er mer fransk death metal. Dette er bandets første demo og stilen er en litt thrasha death metal med nogenlunde melodiøse partier der brutalitet er en hovedingrediens. Det er visse små hardcore influenser i musikken til Absurdity også og i tillegg benytter de seg av perkusjon. Det siste der er jeg ikke helt sikker på om jeg liker, men det er greit nok.

Demoen inneholder 4 spor, derav 1 intro. De 3 låtene kan vi dele opp i 2. De 2 første er relativt like og er en ganske teknisk thrash death. Den siste derimot har mye mer hardcore i seg. Jeg foretrekker de 2 første, da de er ganske gode tekniske death metal låter med temposkifter og en del tøffe riff.

Jeg er ikke sikker på om de når fram med denne typen musikk. Det er jo en meget stor scene i Frankrike, og kvaliteten må være på topp for at de skal klare å få i land en platekontrakt. Vel, det og masse hard jobbing……og en god dose flaks. Jeg er spent på fortsettelsen og neste skive fra Absurdity.