DESTRUCTION – Mad Butcher

DESTRUCTION – Mad Butcher

Mad Butcher er blitt et symbol for Destruction nesten på lik linje som Eddie er det samme for Iron Maiden. Plata som startet det hele for den gale slakteren kom i 1987 og hadde fortreffelig nok tittelen Mad Butcher. Det er en miniskive som inneholder 4 låter. Dette var den andre av totalt 2 miniskiver som Destruction ga ut i starten.

På denne miniskiva var det en del relativt rolige og litt merkelige låter. Tittelsporet Mad Butcher er selvfølgelig med og det er en typisk Destruction låt med fengende riff og et heftig tempo igjennom hele låta. Startriffet er veldig lett å kjenne igjen og er et av de bedre Destruction har laget noen gang.

Andrelåta The Damned er en coverlåt av punkbandet Plasmatics. Dette er en rock’n roll som veksler mellom rolig og det litt raskere. Merkelig låt å gjøre cover av men det er sikkert en god grunn eller noe for at Destruction valgte å gjøre det.

Reject Emotions er samme type låt som The Damned, bortsett fra at denne er det Destruction som har skrevet. Den starter rolig og bygger seg langsomt opp, men uten å gire helt om. Avsluttes med en typisk heftig lang gitarsolo. En liten godbit fra Destruction.

Sistelåta The Last Judgement er en instrumental med en rolig gitarsolo som går igjennom hele låta. Stemningsfull og til dels ganske vakker låt, men som ikke helt er Destruction.

Denne miniskiva er kun utgitt alene på vinyl men finnes sammen med Eternal Devastation på CD. Absolutt verdt å skaffe seg.