CANNIBAL CORPSE – Gore Obsessed

CANNIBAL CORPSE – Gore Obsessed

Kannibalene ga i 2002 ut denne knallgode skiva som jeg betegner som en av de 3 beste de noensinne har gjort. Låtene er jevnt over meget bra og krydres med kannibalversjonen av Metallica’s ”No Remorse”. Denne låta er for øvrig med på plata som et skjult spor, men den er der og det er godt.

Det er ikke noe nytt på denne Cannibal Corpse skiva heller. Den er i samme gata som resten av skivene de har gitt ut. Det er full peis fra første tone. Mange kule riff fra riffmesterne Jack Owen og Pat O’Brien, growlvokal som bare Corpsegrinder kan og samme trommingen som alltid fra Paul Mazurkiewicz. Tekstene er også av samme sorten som tidligere. Det går i mord og drap og lemlesting av både levende og døde personer.

Cannibal Corpse fikk en liten nedtur etter at Gallery Of Suicide skiva kom noen år tidligere men til tross for dette så er låtene på Gore Obsessed jevnt over ganske bra. Men det er liksom noe som mangler.

Hvis du ikke har noen skiver av bandet kan du nesten kjøpe hvilken som helst av skivene fra og med Gallery Of Suicide og allikevel få en god Cannibal Corpse opplevelse. Så jevne og bra er de. Men det hadde gjort seg med noe nytt fra kannibalene nå, da det begynner å bli en stund siden Gallery Of Suicide kom. Det virker som om de nekter å vike vekk fra The Winning Recipe.

Savage Butchery, Browning In Viscera og Hung And Bled er mine små favoritter fra Gore Obsessed. Men jeg vil ikke si at de er blant mine all time Cannibal Corpse favorittlåter.