BLACK DIAMOND BRIGADE – Black Diamond

BLACK DIAMOND BRIGADE – Black Diamond

Videoen til Black Diamond Brigade er blitt vist på NRK2’s program Svisj i mange uker, og låta er blitt spilt titt og ofte på diverse radiokanaler. Så de fleste har sikkert hørt den opptil flere ganger og er kjent med hva dette handler om.

Bandet Black Diamond Brigade er et prosjektband og består av Torgny Amdam, Billy Gould, Knut Schreiner, Satyr og Tarjei Strøm. Men som mange tror, så er ikke dette en ren cover CD. Det er kun denne ene låta Black Diamond som fremføres av gutta. Resten av de 15 låtene er originalversjoner fra en rekke kjente og kjære band. Altså en ganske ordinær samle CD. Vel, helt ordinær er den vel ikke. For den inneholder bare gromlåter fra alle de store bandene på slutten av 70 og starten av 80 tallet.

I og med at dette er en samleskive, så er det ikke stort jeg velger å skrive om den, bortsett fra at dette er en prefekt vor- og nachspiel skive.

Jo, en ting kan jeg legge til, og det er at videoen av Black Diamond Brigade er med på skiva som bonus. Men den har vel alle sett uansett………

 

Black Diamond Brigade – Black Diamond

Judas Priest – Breaking The Law

WASP – Wild Child

Dio – Holy Diver

Deep Purple – Speed King

Motorhead – Ace Of Spades

Saxon – Denim And Leather

Diamond Head – Lightning To The Nations

Accept – Balls To The Wall

TNT – Seven Seas

Girlschool – Race With The Devil

Paul Di’Anno – Wratchild

Black Sabbath – Iron Man

Alice Cooper – Prince Of Darkness

Rainbow – Long Live Rock’n Roll

Iron Maiden – The Number Of The Beast