POSSESSED – Seven Churches

POSSESSED – Seven Churches

  • Rating: 5.5 / 6

Dette er en av de veldig få debutalbum som aldri bør gå i glemmeboken. Amerikanske Possessed sjokkerte verden med sitt debutalbum Seven Churches, som kom i 85. Stilen gutta hadde lagt seg på var satanistisk death metal med heftige gitarsoloer og ellers mange kule riff.

Denne glimrende skiva har 10 låter, og jeg kunne ganske enkelt ha sagt at alle 10 er glimrende. For det er faktisk fakta om denne skiva. Men for å nevne de aller beste, velger jeg The Exorcist, Burning In Hell, Evil Warriors, Holy Hell, Fallen Angel og sist men ikke minst Death Metal. Sistnevnte har sammen med Burning In Hell vært mine store favorittlåter fra Seven Churches siden 1985, da jeg gjorde et sjakktrekk og kjøpte denne skiva på vinyl. Og har ikke angret et sekund på akkurat det kjøpet. Jeg vet at det er mange mange der ute i metal Norge som er stor fan av dette glimrende kultbandet fra USA.

Skiva burde egentlig fått en sekser, men på grunn av den noe dårlige lyden, trekker jeg den litt, og bare litt ned.

Skiva er re-utgitt som remaster versjon, og den kom i 99 på Relativity. Har du ikke fått tak i den enda, så er det vel faen meg på tide at du får ut fingeren eller korken eller hva faen du pakka oppi ræva. For denne bør du ha.