BRIDES OF DESTRUCTION – Here Come The Brides

BRIDES OF DESTRUCTION – Here Come The Brides

Brides Of Destruction er kun et band jeg tidligere kun har hørt om. Og årsaken bør være åpenbar. Glam rock er ikke akkurat min sterkeste side. Men det viste seg, etter at jeg mottok bandets nyeste skive, at dette egentlig er ganske ok rock’n roll.

Brides Of Destruction er det nye bandet til tidligere Mötley Crüe bassist Nikki Sixx. Med seg har han fått Tracii Guns (ex Guns N’ Roses og L.A Guns) på gitar og i tillegg Scot Coogan på trommer og London LeGrand på vokal. Til sammen har de 2 førstnevnte vært med på over 10 millioner solgte skiver med sine respektive band. Ganske imponerende, men jeg tror ikke at Brides Of Destruction vil bli et millionselgende band. Men det er mulig jeg tar feil, håper det for bandets skyld.

Musikken Nikki Sixx og gutta leverer er som sagt rock’n roll, og det er en god dose melodi i låtene. Dessverre så er det ikke mye nyvinnende å høre i låtene, da dette egentlig kommer ca 20 år for sent. Mulig at glam rocken kan komme tilbake, men for meg blir dette vel sent.

Låtene er for så vidt ganske bra, og det begynner med 3 greie rock’n roll låter med trøkk i. Men dessverre dabber det av, og låtene blir roligere og mer balladeaktige utover på skiva. Kan hende at det er en knakende god vorspiel skive for mange, men ikke for undertegnede.

Rock’n roll for de som ønsker seg tilbake til 80 tallet.