GORGOROTH – Antichrist

GORGOROTH – Antichrist

Fra Lord Of The Rings kommer navnet Gorgoroth. Det vet vel de fleste i verden i dag etter at den tredje og siste av Ringenes Herre filmene har blitt vist over hele verden. Det Gorgoroth som ikke fullt så mange vet om, er det norske svartmetallbandet Gorgoroth. Riktignok var bandet ute lenge før den første av filmene om ringen var påbegynt. (Jeg nevner ikke bøkene med et eneste ord, så da så).

Antichrist er Gorgoroth’s andre fullengder, og Infernus hadde på denne skiva med seg Hat, Pest og Frost. Sistnevnte stod for trommene (sikkert helt unødvendig å nevne), mens de andre to leverte sine vokale kunnskaper. Infernus stod for all strengesakene på Antichrist.

På Antichrist er det ikke så mye av det Gorgoroth soundet vi er vant til, men noe er det. 5 låter pluss en kort intro er alt vi får på denne skiva. Totalt bare 25 minutter er en tanke for lite.

Jeg har min klare favorittlåt, og det er selvfølgelig Possessed (By Satan). Låta er egentlig veldig enkel, men gud så genial den er. Helt uttrolig bra. Og det er vel Frost med sine eminente kunnskaper på trommene, som gjør denne låta til den gromlåta den er. Tror aldri jeg kan bli lei av den.

Låta Gorgoroth derimot er jeg ingen stor fan av. Altfor ren og pen lyd for bandet Gorgoroth de første to minuttene ødelegger mye.

Ellers så kan man vel ta med at alle Gorgoroth skivene er obligatoriske i enhver svartmetallsamling, og så absolutt Antichrist.