AUDIOPAIN – 1986

AUDIOPAIN – 1986

Audiopain bør være et velkjent band i alle metalfans-ører. Et av Norges klart beste thrash metal band som gir ut skivene sine selv. Dermed unngår de dyre mellomledd og prisen på skivene blir lav. Absolutt et smart trekk som flere bør tenke på.

1986 er altså tittelen på denne skiva, og hvorfor akkurat 1986 kan man vel bare lure på. Tipper at det er årstallet 1986 de sikter til, men med forbehold om at jeg tar helt feil.

Skiva har 6 spor og det er førstesporet The Scourge som er blitt min lille favorittlåt på denne Audiopain skiva. En kjapp liten sak med heftig riffing og typisk Audiopain sound. De øvrige 5 låtene er mer på det jevne, selv om de har en meget høy standard.

Norsk thrash metal har vel aldri vært så i skuddet som de er for tiden. Jeg glemmer ikke de gamle thrash heltene Equinox, men med band som Audiopain og Aura Noir er norsk thrash hotte.

1986 er kanskje ikke Audiopain’s beste utgivelse, men så absolutt verdt å sjekke ut. Personlig foretrekker jeg gutta i levende live fremfor på skive. For det er slik thrash metal skal oppleves.