BEHEMOTH – Thunders To Erupt

BEHEMOTH – Thunders To Erupt

På denne skiva finner du andreskiva til Behemoth kalt Grom. Omtale av denne finner du litt lengre nede på siden.

I tillegg til Grom, er det 5 bonuslåter på skiva. Først er det 2 coverlåter av henholdsvis Destruction og Mayhem. Låtene det er snakk om er Total Desaster (Destruction) og Freezing Moon (Mayhem) som begge er glimrende låter i utgangspunktet. Behemoth’s versjoner av disse 2 låtene er meget bra. For å ta Total Desaster først, så er det et forsøk på thrashvokal av Nergal som vel ikke er helt vellykket. Men et godt forsøk. Men hvis man skal se bort fra vokalen, så er den musikalske delen ganske bra.

Freezing Moon derimot gjør Behemoth veldig bra. Uten tvil den beste coverversjonen jeg har hørt av Freezing Moon. Det er nesten slik at hvis Mayhem ikke skulle gjort denne låta, så kunne lett Behemoth ha gjort det for dem. For så bra er denne versjonen. Og så satte Sigurd Pettersen ny bakkerekord gitt…hehe.

De resterende 3 bonuslåtene er fra en EP kalt Bewitching The Pomerania som er utgitt av det bedritne labelen Solistitium i 97. Og dette var vel den første innspillingen der dagens trommeslager Inferno var med på. Og sammen med han og Nergal, så trakterte Les bassen.

Jeg sier det samme om Thunders To Erupt som om Storms To Unleash. Nemlig at hvis du er så heldig at du får tak i denne skiva eller Chaotica, så kjøper du. Dermed basta.