CANNIBAL CORPSE – Butchered At Birth

CANNIBAL CORPSE – Butchered At Birth

Nok en reutgivelse, og denne gangen av andreskiva til Cannibal Corpse. Også denne som digipack, og med live bonuslåt og CD-ROM video av låta Covered With Sores.

Det denne skiva mangler i forhold til debuten Eaten Back To Life, er låter man husker. Altså de relativt store låtene. Disse er ikke å finne på denne skiva, og i mine øyne og ører var Butchered At Birth en av de aller svakeste skivene kannibalene hadde gitt ut. Men etter å ha hørt igjennom skiva x antall ganger de siste dagene, så har jeg så absolutt skiftet mening. For helheten på Butchered At Birth gjør at skiva kommer langt bedre ut enn mange av de andre skivene Cannibal Corpse har gitt oss.

Det er en hel drøss med heftige riff og råtøffe partier på skiva, men altså uten at den helt store låta er til stede.

Det sies at andreskiva er den aller vanskeligste å lage, men jeg må bare få si det, at Cannibal Corpse klarte det i sin tid. For det er en knakende god skive med mye brutalitet og grimme growl fra Chris Barnes.

Så mye mer er det vel ikke å si om Butchered At Birth enn at den bør høres opptil mange ganger før man hører hvilken glimrende skive dette egentlig er.