POWERMAD – Absolute Power

POWERMAD – Absolute Power

Du har sikkert hørt riffene på TV2’s reklame om årets underholder. Eller du har hørt akkurat de samme riffene på filmen Wild At Heart. Vel, bandet som står for de heftige riffene er Powermad. Og låta heter Slaughterhouse.

Slaughterhouse finnes på 2 forskjellige CD-er. Den ene er soundtracken til Wild At Heart og den andre er Powermad’s debut CD fra 89. Nå vil jeg bare si det at bortsett fra de nevnte riffene, så er det stort sett middelmådig thrash metal med kastratvokal på skiva. Og egentlig så forstår jeg ikke hvorfor denne skiva er så ettertraktet som den er i enkelte miljøer. Selvfølgelig er det noen heftige og kule riff, men rent bortsett fra riffene i starten av Slaughterhouse, så er resten av låta samt resten av låtene noe makkverk som vi lett klarer oss uten. Og karakteren 2,0 gir jeg ene og alene til riffene i Slaughterhouse.