DESTRUCTION – The Antichrist

DESTRUCTION – The Antichrist

Dette er den andre skiva i Destruction’s andre periode. Eller for å si det på en annen måte, så er den andre skiva etter comebacket. Dessverre er det nok den svakeste skiva de noen gang har gitt ut, hvis man ser bort fra tiden uten Schmier, eller Neo Destruction som den tiden også blir kalt.

The Antichrist er en heftig thrash metal skive, det er det ingen tvil om. Men jeg har liksom aldri riktig fått taket på den. Og derfor omtaler jeg den som den svakeste. Men den er ikke helt håpløs, langt ifra egentlig. For det er mange kule thrash riff og vokallinjer på skiva. Trommingen er vel ikke den mest varierte jeg har hørt, og det er sikkert grunnen til at The Antichrist ble den siste skiva unge herr Sven Vormann ble med på. Mulig det er andre årsaker som man ikke vet, men det driter jeg rett og slett i.

På The Antichrist finnes det 11 låter, og på min reutgitte finnes det i tillegg en bonuslåt i form av en Metallica coverlåt. Og det er knallåta Whiplash. For øvrig en veldig heftig, bra og velgjennomført versjon, men originalen er nok best også denne gangen.

Jeg må si at jeg kun finner bare en god grunn til å kjøpe denne skiva, og det er at du kanskje mangler den i din Destruction samling. For er du samler, så må du ha den. Hvis ikke, så er det ikke så farlig liksom. For jeg må si at selv om Thrash Till Death og Bullets From Hell er forholdsvis greie låter, så er det nok Whiplash som berger min versjon av The Antichrist.