ANAAL NATHRAKH – When Fire Rains Down From The Sky

ANAAL NATHRAKH – When Fire Rains Down From The Sky

V.I.T.R.I.O.L. og Irrumator har gjort det igjen. De 2 britiske guttene i kult bandet Anaal Nathrakh har nok engang levert et ondt mesterverk. Skiva er en mini CD med 6 låter, og tittelen er lang. Foruten det som står ovenfor kan du også henge på ”Mankind Will Reap As It Has Sown”. Ikke akkurat en tittel man går rundt og husker på akkurat. Jeg kaller skiva for ”den med den lange tittelen”.

Gutta har tidligere hatt coverlåter av Mayehm på en av skivene sine, mens denne gangen har de gått enda lenger. Gjestevokalist på låta ”Atavism” er ingen ringere enn tidligere Mayhem vokalist Attila Csihar. Og Attila gjør så absolutt ikke bort seg.

I tillegg har de med seg en gjestegitarist med navn Seth Teitan 131 på 2 av sporene. Det er ”How The Angels Fly In” og ”Genesis Of The Antichrist” der han leverer et par rivende og brutale necro-soloer.

Jeg vil si at den største forskjellen på denne skiva og ”The Codex Necro”, er at her er tempoet i høysetet stort sett hele tiden. Og det uten at Anaal Nathrakh har mistet så mye som et fnugg av originaliteten sin i låtene. Og alle 6 låtene holder like høy standard. (Riktignok hvis man liker dette, for det er jeg ikke helt sikker på at alle gjør. Temmelig sikker også.)

Vokalen til V.I.T.R.I.O.L. er noe helt eget, da mannen høres ut som en syk versjon av en skrikende hvilket som helst mobbeoffer som det plutselig har klikket for. Den er rett og slett necro og veldig undergrunn.

Skiva er, som ”The Codex Necro”, ute på den meget ustabile labelen Mordgrimm. Men denne gangen er det faktisk mulig å skaffe skiva i butikkene. Det er for øvrig også de 2 foregående skivene for tiden. Og da vet du hva du har og gjøre. Kjøp for faen. Alle 3. Og gå hjem og fyr opp spilleren, og jeg kan garantere deg at mora di friker ut.