BULLETHOLE – Incarceration

BULLETHOLE – Incarceration

Undertegnede og nu metal har aldri gått bra i lag. Sånn, så er det sagt.

Bullethole er en mix av agressiv nu metal og thrash core. Ikke helt etter min smak, men jeg skal prøve å få forklart hva dette er allikevel. Bandet er fra Hellas og dette er deres debut. Soundet på skiva er veldig amerikansk, som om det var noen stor overraskelse. Nu metal hører jo til over there.

Det sies at de har en sound som ligger et sted mellom The Haunted og Hatebreed.  Bullethole kjører på med extrem aggresjon og har egentlig et litt death sound liggende i skyggen, som dessverre ikke kommer helt fram, så da stemmer sikkert den sammenligningen med The Haunted og Hatebreed.

Incarceration inneholder 10 spor med som sagt aggresiv nu metal/thrash core, og gutta beviser at de er kapable musikere. Skiva er vel egentlig en meget bra skive, men ikke faen at den kan overbevise meg til å begynne å like denne typen musikk.