INFERNO METAL FESTIVAL 2025 – nye band annonserte

INFERNO METAL FESTIVAL 2025 – nye band annonserte

KYLESA

Amerikanske Kylesa har trollbundet sine lyttere med sin tunge psykedeliske sludge metal helt siden 2001. Men i 2015 sa det stopp og bandet ble lagt på is. Endelig er bandet tilbake og vil i 2025 gjøre et utvalg eksklusive konserter for feire 25 års jubileum. Kylesa, som hele veien har blitt ledet av gitar-vokal-duo Laura Pleasants og Phillip Cope, har vært et nøkkelband i metal-scenen i Georgia med sitt unike sound som fremdeles er like relevant som da de startet for snart 25 år siden.

THE BLACK DAHLIA MURDER

The Black Dahlia Murder er et amerikansk melodiøst death metal-band som ble stiftet i 2001. Bandet har gjort stor suksess, og flere av albumene har havnet på den prestisjetunge Billboard-listen i USA. Til tross for at vokalist Trevor Strnad valgte å gå bort i 2022, har bandet forsatte med gitarist Brian Eschbach på vokal. Allerede i september er bandet klare med sin flunkende nye album, ”Servitude”, og det er bare å glede seg for dette lover til å bli en knallsterk skive.

DØDHEIMSGARD

Dødheimsgard, eller bare DHG om du vil, er et norsk avant-garde black metal band som startet helt tilbake i 1994. Bandet har gått igjennom mange forskjellige stilarter i løpet av årene og enda flere medlemmer. Men denne konstante musikalske galskapen som Dødheimsgard har servert i alle år, har gjort bandet unike og alltid forut for sin tid. Fans kan forvente en helt rå opplevelse, med en nøye setliste bestående av både nytt og gammelt materiale. DHG har fått æren av å åpne 2025-arrangementet med utvidet scenetid og starter allerede 16.15. DHG lover på sin side å levere en unik forestilling med mange overraskelser underveis.

PONTE DEL DIAVOLO

Italienske Ponte del Diavolo kommer fra Torini og ble til etter en jam i 2020. Bandet blander sammen et unik sound bestående av doom metal, black metal og psykedelisk atmosfære. Ponte del Diavolos unike sound består blant annet av to bassgitarister og en kvinnelig vokalist ved navn Erba del Diavolo som er noe utenom det vanlig. Så forbered deg på en konsert av en unik karakter når Ponte del Diavolo kommer til Norge for første gang.

INFERNO METAL FESTIVAL 17. – 20. APRIL 2025

Behemoth, 1349, Tsjuder, Tiamat, Kylesa, Necrophobic, Blood Incantation, Dødheimsgard, The Black Dahlia Murder, Gaerea, Aeternus, Seth, Abyssic, Spectral Wound, Lamentaria, Angist, Bythos, Schwein, Ponte del Diavolo, Syn, Vorbid, Violent Magic Orchestra, Rosa Faenskap + mange flere.

Billetter til salgs på: tickets.infernofestival.net.

Leave a Reply